Dimeco Flexible Punching

Fleksibel stansning

For mere end 30 år siden opfandt Dimeco Flexible Punching (fleksibel stansning), som er CNC-styret presser, der kan programmeres til at stanse lige det kunden ønsker. Presserne bruger standard værktøjer (Mate, Amada osv.), så du ikke behøver at købe dyre specialfremstillet værktøjer.

Dimeco’s Flexible Punching fungerer ligesom en traditionel revolverstanser, men adskiller sig betydeligt ved at materialet bliver fødet til maskinen fra coil. Det betyder lavere materiale omkostninger, da coils er billigere, samt mindre nedetid, fordi pressen ikke skal stoppe for hvert pladeskift, som på en revolverstanser.

Forskellige varianter

Flexible Punching fra Dimeco, fås i flere forskellige varianter og udgaver, men i hovedtræk kan de deles op i to typer.

  • LINAPUNCH, som er den mest fleksible udgave, fås med op til 28 forskellige værktøjer. Denne presse er særligt egnet til at stanse mange alsidige emner i små til mellemstore serier. Se også videoen nederst på siden. Denne presse er også særligt egnet til sammenbygning med LINACUT (Laserskære).
  • FLEXIPUNCH er en presse, som er lidt mindre fleksibel, men til gengæld meget hurtigere. Denne presse er særligt velegnet til stansning af fx kabelbakker, autoværn mm. Denne presse kan med fordel bruges i forbindelse med en profilvalselinje.

Specifikationer i hovedtræk

  • Coilvægt: op til 25 tons.
  • Materialebredde: op til 1500 mm.
  • Materialetykkelse: op til 4 mm.
  • Emnets længde har ingen anden begrænsning end, hvor meget plads I har på fabrikken.
  • En coil kan indeholde 2000 meter materiale, der kan behandles, nonstop, med meget begrænset materialespild.

Kontakt os gerne, og få en uforpligtende snak om jeres projekt.

Har du spørgsmål eller en anden henvendelse?

Du er mere end velkommen til at kontakte os, med dit spørgsmål, søgning om råd og vejledning eller andet.

Vi vil rigtig gerne hjælpe dig og står altid til rådighed!

Ring på

Skriv på

Kontakt formular

* skal udfyldes

Ved at klikke på 'Send' accepterer du at dit navn og mail adresse sendes til os. Vi gemmer ikke oplysningerne efter vi har svaret på din forespørgsel.

Find os

Povl Møllers Maskinfabrik A/S

Kimmerslevvej 3,

4140 Borup

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os med din henvendelse, eller hvis du har spørgsmål.

Povl Møllers Maskinfabrik A/S’s idegrundlag er at servicere dig og din virksomhed indenfor områderne presselinier og centralsmøring. Dertil tilbyder vi også coil linjer, pressetilbehør og bearbejdning af emner i vores maskinpark. Med udgangspunkt i vores faste viden, som vi har opbygget gennem mange års erfaring, fokuserer vi på jeres produktivitet og driftssikkerhed.

Følg os her