Pressestyringer

Styringer til excenterpresser, fremføringsudstyr og hele presse linjer

PMB konstruerer og bygger selv styringer. Det kan være alt fra en lille smøre-timer, til en komplet presselinje med fremføring, retteværk og afviklere eller en styring til manuel kørsel med åbne værktøjer.

PMB har mange forskellige standard styringer, som dækker de flestes behov, men skal du bruge noget helt særligt, skræddersyer vi også gerne en styring, som passer lige netop til dit behov. Vi kan også være behjælpelige med at montere en fremføring på jeres presse, og sammenbygge fremføringens styring med jeres eksisterende styring. Vi har god erfaring med at styringsombygge mange forskellige pressefabrikanter, her kan bl.a. nævnes: PMB, DPF, SMV, Haulick Roos, Kaiser, Smeral, Stanko m.m., så hvis I har en god solid presse, så kan det godt betale sig at opdatere styringen, fremfor at købe en ny presse.

Styringer til hånd ilægning

Kørsel med åbent værktøj

Der er store krav til en presse, hvor operatøren skal have hænderne ind i farlige områder, bl.a. for at skifte emner i værktøjerne.

Derfor er alt, der har med din sikkerhed at gøre, dubleret og overvåget i denne styringstype. Sikkerhedsniveauet er klasse 4 og Performance level PLe

Styringen fås med alm. mekaniske kurvekontakter eller encodere. Ved encodere slipper man for manuelt at skulle stille på kurveskiverne ved ændret slaglængde. Dette gøres hurtigt og nemt med indtastning på styringens HMI (betjeningsskærm).

Styringen er også forberedt for sammenkobling med robot.

Ønsker man at kunne køre pressen med taktkørsel (lysgitter), er dette naturligvis også en mulighed.

presselinjer presser excenterpresse
meneta kunde m. presser

Styring til automatkørsel af presser

Kørsel med lukkede eller afskærmede værktøjer

PMB har et bredt sortiment af automatstyringer. Sortimentet dækker alt fra meget enkle budgetvenlige styringer for simple automatpresser, og helt op til de meget komplekse styringer for store presser med effektskabe. Dertil diverse ekstra features som kilestyring mm. Fælles for alle vores styringer er, at sikkerheden er i top, så du og dine ansatte kan arbejde trykt på jeres presser.

Skulle I have et meget specielt behov, så er PMB også eksperter i at skræddersy nye styringer. Så har du brug for en styring til din excenterpresse, så kan vi helt sikkert hjælpe dig.

Kontakt os gerne, og få en uforpligtende snak om jeres projekt.

Tilbehørs styringer

PMB laver også diverse små styringer, som fx. smøretimere eller styring af den hydrauliske overlastsikring på pressen. Det kan også være man har behov for at opgradere sin manuelle presse med fremføringsudstyr, så det bliver en lille simpel automatpresse.

Næsten uanset, hvad du måtte have af udfordringer, eller smarte nye ideer, så er vi sikre på, at vi kan hjælpe dig. Så kontakt os gerne, og få en uforpligtende snak om jeres projekt.

Har du spørgsmål eller en anden henvendelse?

Du er mere end velkommen til at kontakte os, med dit spørgsmål, søgning om råd og vejledning eller andet.

Vi vil rigtig gerne hjælpe dig og står altid til rådighed!

Ring på

Skriv på

Kontakt formular

* skal udfyldes

Ved at klikke på 'Send' accepterer du at dit navn og mail adresse sendes til os. Vi gemmer ikke oplysningerne efter vi har svaret på din forespørgsel.

Find os

Povl Møllers Maskinfabrik A/S

Kimmerslevvej 3,

4140 Borup

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os med din henvendelse, eller hvis du har spørgsmål.

Povl Møllers Maskinfabrik A/S’s idegrundlag er at servicere dig og din virksomhed indenfor områderne presselinier og centralsmøring. Dertil tilbyder vi også coil linjer, pressetilbehør og bearbejdning af emner i vores maskinpark. Med udgangspunkt i vores faste viden, som vi har opbygget gennem mange års erfaring, fokuserer vi på jeres produktivitet og driftssikkerhed.

Følg os her