Coil- og værktøjshåndtering

Rotobloc

Mange af vore kunder har idag fokus på mulige tidsbesparelser, som kan opnås i forbindelse med værktøjsskift, samt de sikkerhedskrav, der skal være opfyldt i en moderne produktion. Inden for dette område arbejder vi sammen med ROTOBLOC.

ROTOBLOC har mange års erfaring i udvikling og fremstilling af udstyr til hurtig værktøjsskift, trucks til transport af værktøj, opbevaring af værktøj der ikke er i produktion samt udstyr til trucks for håndtering af coils. Dette giver dig mulighed for at optimere din sikkerhed rundt om presselinien, samtidig med at produktiviteten øges.

Vil du vide mere?

Så besøg Rotoblocs hjemmeside

På Rotoblocs hjemmeside kan du læse meget mere om deres produkter og deres virksomhed.

Har du spørgsmål eller en anden henvendelse?

Du er mere end velkommen til at kontakte os, med dit spørgsmål, søgning om råd og vejledning eller andet.

Vi vil rigtig gerne hjælpe dig og står altid til rådighed!

Ring på

Skriv på

Kontakt formular

* skal udfyldes

Ved at klikke på 'Send' accepterer du at dit navn og mail adresse sendes til os. Vi gemmer ikke oplysningerne efter vi har svaret på din forespørgsel.

Find os

Povl Møllers Maskinfabrik A/S

Kimmerslevvej 3,

4140 Borup

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os med din henvendelse, eller hvis du har spørgsmål.

Povl Møllers Maskinfabrik A/S’s idegrundlag er at servicere dig og din virksomhed indenfor områderne presselinier og centralsmøring. Dertil tilbyder vi også coil linjer, pressetilbehør og bearbejdning af emner i vores maskinpark. Med udgangspunkt i vores faste viden, som vi har opbygget gennem mange års erfaring, fokuserer vi på jeres produktivitet og driftssikkerhed.

Følg os her