Samarbejdspartner

Zani Presser

Når presserne skal være rigtig store (op til 3.200 ton) eller pressebordet skal være rigtigt langt (op til 7 m), så tilbyder vi presser fra Zani. Zani’s niche er, at skræddersy hver enkelt presse efter kundens behov. De har ingen standardmodeller. Hos Zani kan du få din presse, præcis som du ønsker den.

Zani er en af vores nøje udvalgte samarbejdspartnere, fordi de ligesom PMB, kun producerer kvalitets maskiner med en forventet levetid på +30 år. Med en presse fra Zani får du en stabil produktion mange år frem

Servo Master

Med Zani’s Servo Master opnås den helt rigtige hastighed for hvert værktøj og fremføring. Der er ikke behov for at bygge en presse med lang slaglængde, for at håndtere lange fremføringer. Det klarer Servo Masteren.

Med Zani’s Servo Master får du fleksibiliteten fra en hydraulisk presse, og hastigheden fra en excenterpresse.

zani profilo corsa programmabile
zani motion master

Motion Master​

Zani’s Motion Master er en knæledspresse, som på grund af sit design, nedsætter krydshovedets hastighed ved indgreb i materialet, uden at pressens overordnede hastighed forringes. Faktisk producere Motion Masteren op mod 30% mere til sammenligning med en traditionel excenterpresse ved samme lineære hastighed på krydshovedet, når pressen går i indgreb med materialet.

Specifikationer

  • Hastigheder op mod 200 spm
  • Pressekraft op mod 30.000 kN
  • Fast/variabel slaglængde op til 800 mm
  • Presser fås med 1, 2 eller 4 plejlstænger
  • Pressebord op mod 7m længde

Vil du vide mere?

besøg Zanis hjemmeside

På ZANIs hjemmeside kan du læse meget mere om deres pressere og deres virksomhed.

Har du spørgsmål eller en anden henvendelse?

Du er mere end velkommen til at kontakte os, med dit spørgsmål, søgning om råd og vejledning eller andet.

Vi vil rigtig gerne hjælpe dig og står altid til rådighed!

Ring på

Skriv på

Kontakt formular

* skal udfyldes

Ved at klikke på 'Send' accepterer du at dit navn og mail adresse sendes til os. Vi gemmer ikke oplysningerne efter vi har svaret på din forespørgsel.

Find os

Povl Møllers Maskinfabrik A/S

Kimmerslevvej 3,

4140 Borup

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os med din henvendelse, eller hvis du har spørgsmål.

Povl Møllers Maskinfabrik A/S’s idegrundlag er at servicere dig og din virksomhed indenfor områderne presselinier og centralsmøring. Dertil tilbyder vi også coil linjer, pressetilbehør og bearbejdning af emner i vores maskinpark. Med udgangspunkt i vores faste viden, som vi har opbygget gennem mange års erfaring, fokuserer vi på jeres produktivitet og driftssikkerhed.

Følg os her