Lincoln centralsmøring

Lincoln centralsmøring er et brand, der i dag er ejet af SKF. Centralsmøring på en maskine forlænger levetiden på lejer, bøsninger, bolte med videre. Det betyder samtidig en minimering af den tid, der skal bruges på manuel smøring.

Med Lincoln centralsmøring bliver omkostninger til både reparation og vedligeholdelse mindre. Det kan i det hele taget betale sig at investere i centralsmøring, da det giver betydeligt mindre slitage på maskindelene, hvilket indebærer, at maskinen får en længere levetid.   

Povl Møllers Maskinfabrik sikrer, at centralsmøringen bliver installeret, så den passer til den enkelte maskine. Denne tilpasning betyder, at vi er garant for, at centralsmøringen bliver doseret nøjagtigt med øje for din maskines konstruktion og funktion.   

Med Lincoln centralsmøring bliver nedetiden på din maskine dermed barberet helt i bund, og er samtidig en mere klimavenlig løsning, fordi et centralt smøresystem giver en besparelse på op mod 40 procent på smøremidlerne, sammenlignet med en manuel smøringsløsning.    

På Povl Møllers maskinfabrik har vi over 60 års erfaring med centralsmøring, og vi tilbyder vores ekspertise til alle typer af erhverv fra Gedser til Skagen.  

Hvad er Lincoln centralsmøring?

Lincoln centralsmøring er SKF’s brand. SKF er en svensk producent af lejer og en af de største på markedet.  Povl Møllers Maskinfabrik var tidligere forhandler af centralsmøring fra tyske Vogel, der blev opkøbt af SKF. Derfor overgik Povl Møllers Maskinfabrik til at blive SKF-distributør. Nogle år senere opkøber SKF også Lincoln, der er en amerikansk producent af smøremidler og centralsmøring.

Povl Møllers Maskinfabrik tilbyder stadig Vogel centralsmøring, der dog ikke markedsføres længere af SKF. Brandet hedder i dag SKF Lincoln, som vi også kan tilbyde vores kunder. SKF Lincoln dækker over en meget stor mængde produkter, mange tusinde forskellige artikelnumre, inden for centralsmøring til blandt andet fedtsmøring, oliesmøring med videre.  

På Povl Møllers Maskinfabrik sætter vi kort sagt en ære i altid at hjælpe vores kunder med at leve op til det gamle mundheld: ”Den, der smører godt, kører godt”. 

Lincoln centralsmøring | Centralsmørebeholder

Har du spørgsmål vedrørende Lincoln centralsmøring eller en anden henvendelse?

Du er mere end velkommen til at kontakte os, med dit spørgsmål, søgning om råd og vejledning eller andet.

Vi vil rigtig gerne hjælpe dig og står altid til rådighed!

Ring på

Skriv på

Kontakt formular

* skal udfyldes

Ved at klikke på 'Send' accepterer du at dit navn og mail adresse sendes til os. Vi gemmer ikke oplysningerne efter vi har svaret på din forespørgsel.