CNC-drejning til attraktive priser

CNC-drejning er en proces til fremstilling af aksler eller cylinderformede emner med høj præcision.

Hvad er CNC-drejning?

Ved drejning spændes et emne op i en drejebænk, hvor emnet drejes, mens der stikkes et stål ind i emnet. Emnet ligger horisontalt. Herved kan geometrien formes på akslen, som man ønsker. Drejning gør det muligt at fremstille aksler og andre cylindriske emner med høj præcision og tolerance.

CNC står for Computer Numerical Control, CNC-drejning er altså drejning på en computerstyret drejebænk, der kan programmeres. Det er en stor fordel, når der skal produceres præcise og komplekse konturer på emnet. CNC-drejning er også en fordel ved serieproduktion af mange emner. Når der er foretaget en programmering, spænder man det første emne op, producerer det, og så er den resterende produktion copy-paste. Her sætter man den næste rundstok op, der udgøres af det råmateriale, man bruger. Serieproduktion er en effektiv fremstillingsmetode, der giver vores kunder en fordelagtig pris. 

Høj præcision til en attraktiv pris

Vi tilbyder CNC-drejning med høj præcision til attraktive priser. På Povl Møllers Maskinfabrik har vi mange års erfaring i at producere aksler til vores egne pressere og maskiner. Derfor er vi godt klædt på til at hjælpe vores kunder – også med specialfremstilling af aksler. Vi producerer alt fra enkeltstyks til flerstyks og tilbyder også vores ekspertise inden for store aksler, hvor vi har rammerne til at håndtere store emner, der kan være halvanden til to meter i længden.

Udover CNC-drejning tilbyder vi at efterbearbejde akslen med rundslibning og kan, alt efter vores kunders ønsker, også fortande akslen, så den får et tandhjul i den ene ende. Med rundslibning kan vi ramme meget præcise tolerancer og fine overflader. Så vi er stand til at producere komplekse aksler til vores kunder. 

På Povl Møllers Maskinfabrik er vi i stand til at producere med meget fine tolerancer ved hjælp af CNC-drejning. På den måde sikrer vi, at akslerne efterfølgende kører problemfrit ude hos vores kunder.     

 

CNC-drejning hos Povl Møllers Maskinfabrik

Har du spørgsmål om CNC-drejning eller en anden henvendelse?

Du er mere end velkommen til at kontakte os, med dit spørgsmål, søgning om råd og vejledning eller andet.

Vi vil rigtig gerne hjælpe dig og står altid til rådighed!

Ring på

Skriv på

Kontakt formular

* skal udfyldes

Ved at klikke på 'Send' accepterer du at dit navn og mail adresse sendes til os. Vi gemmer ikke oplysningerne efter vi har svaret på din forespørgsel.