Skræddersyet Stansning efter dine behov

Stansning er den proces, man bruger i en presser, når man vil snitte i en plade.

Et klassisk eksempel på et emne, der er fremstillet ved stansning i en presser, er en øloplukker. Man lokker huller i en metalplade, så både hullet til, at øloplukkeren kan sidde fast i et nøglebundt, og hullet i midten, hvor kapslen skal ind, når man vil åben øllen, er lokket ud af emnet. Hele konturen udenom øloplukkeren har man standset ud. Det er i realiteten den samme proces som at lokke. Forskellen består i, at det er hullet, man vil bruge, når man lokker. Når man stanser, er det produktet, der kommer ud af stansningen, og så at sige falder ud, som man vil bruge.

Så stansning og lokning er tæt forbundet og beregnes også på samme måde, hvad angår snitkraft med mere.

Povl Møllers Maskinfabrik tilbyder unikke, egenproducerede pressere til at udføre stansning og lokning. Hvad enten det er manuelle pressere eller en automatisk linje, hvor pladematerialet kommer fra coils og løber ind igennem presserne.     

Hos os er stansning en skræddersyet løsning

Vi skræddersyr altid en løsning efter vores kunders præcise behov. Vi beregner, hvilken pressekraft, der er nødvendig til netop din opgave. Og vi hjælper også med dimensioneringen af presserens størrelse, så den passer til den proces, du har.   

Vi beregner således behovet for presserens snitkraft og snitarbejde. Vi udregner hvor meget energi, der skal bruges i forbindelse med stansning af et specifikt emne. Det vil sige hvor mange tons, der skal bruges til at presse, og hvor mange joule, der skal bruges i energi for at producere emnet. Ton og joule er kort sagt de to væsentligste parametre, vi ser på, når vi skal levere en presser til en kunde. 

Henvisning til stansning

Hvis du har en forespørgsel på en opgave, der kræver stansning eller lokning, henviser vi gerne til vores presse-kunder.          

Stansning - Povl Møllers Maskinfabrik

Har du spørgsmål om stansning eller en anden henvendelse?

Du er mere end velkommen til at kontakte os, med dit spørgsmål, søgning om råd og vejledning eller andet.

Vi vil rigtig gerne hjælpe dig og står altid til rådighed!

Ring på

Skriv på

Kontakt formular

* skal udfyldes

Ved at klikke på 'Send' accepterer du at dit navn og mail adresse sendes til os. Vi gemmer ikke oplysningerne efter vi har svaret på din forespørgsel.