Din fortrukne samarbejdspartner

Om os

Idegrundlaget hos PMB er at servicere dig og din virksomhed indenfor områderne presselinier og centralsmøring. Dertil tilbyder vi også coil linjer, pressetilbehør og bearbejdning af emner i vores maskinpark. Med udgangspunkt i vores faste viden, som vi har opbygget gennem mange års erfaring, fokuserer vi på jeres produktivitet og driftssikkerhed. Vi har oparbejdet en stor specialviden gennem leverancer af et stort antal totalløsninger, og derfor kan vi tilbyde professionel vejledning og kompetent rådgivning. Vores kunders ønsker og behov prioriteres højt. Med veluddannede serviceteknikere i hele Danmark, som også dækker vores kunder i hele EU, har vi unikke muligheder for at hjælpe jer lige, hvor behovet skulle opstå.

I enhver opgave ønsker vi at indarbejde struktur, overskuelighed, tilgængelighed og systematik. Vi bestræber os på at skabe det optimale resultat for vores samarbejdspartnere og kunder. Hvor vi derfor også altid går efter at levere kvalitetsprodukter i enhver sammenhæng til jer.

Vores mål er at levere og servicere professionelle og funktionelle løsninger i form af presselinier, der giver den maksimale produktivitet og driftssikkerhed. Dertil også at være den foretrukne samarbejdspartner, indenfor montering og servicering af centralsmøreanlæg.

Vores arbejde handler om at sætte et aftryk på jeres effektivitet og bundlinje. Omdrejningspunktet for hele jeres forretning er fejlfrit og pålideligt udstyr. Vi sikrer jer et godt udført arbejde, hvor vores gode relation i mellem altid vil kunne mærkes. Vi går lige det længere for at jeres produktion og forretning opretholder sin produktivitet, momentum og ydeevne.

tekniker med presse stoptidsmålinger

Vores værdier

Vores kerneværdier er grundlag for hele PMB

Povl Møllers Maskinfabrik A/S’s værdier udtrykker de grundlæggende værdier i firmaet, der er med til at løfte vores faglighed og relationen til vores kunder. PMB’s fem kerneværdier, afspejler vores arbejde, etik, adfærd og professionalitet. Vores værdier består af attributter, der komplementerer og styrker hinanden.

Når vi er ude og løse opgaver, udføre et stykke arbejde eller er i dialog med vores kunder, bestræber vi os altid på at leve op til vores fem værdier:

  1. Langvarige relationer.
  2. Altid levere kvalitetsprodukter.
  3. Personsikkerhed.
  4. Gå den ekstra mil.
  5. Bæredygtighed.

PMB’s værdier er ikke bare tomme ord. De væsentlige for at sikre den interne kultur i vores eget regi. Vi er et professionelt firma, som har fokus på produktivitet og driftssikkerhed hos os selv og vores kunder. Vores værdier er med til at skaber en produktiv arbejdsplads, god dialog og en løbende refleksion over, hvorfor PMB kan som vi kan.

Langvarige relationer

Vi ynder at skabe langvarige og tillidsfulde relationer med vores kunder, både internt og eksternt.

Altid levere kvalitetsprodukter

Det er vigtigt for os, at vi altid kan levere kvalitet, og sikre vores kunder optimerede og effektive produkter, der vil være en pålidelig del af deres virksomhed.

Personsikkerhed

Personsikkerhed er et vigtigt element for os. Hos PMB sætter vi vores kunders og medarbejderes sikkerhed højt for at sikre en sikker arbejdsplads og mindske skader.

Gå den ekstra mil

Vi vil altid bestræbe os på at gå den ekstra mil for vores kunder. Vi vil sikre et probat samarbejde og en god service, så vores kunder altid er tilfredse med det udførte arbejde.

Bæredygtighed

PMB vil gerne være en del af en grønnere og mere bæredygtig fremtid. Derfor har vi stor fokus på brugte pressere og at forlænge deres levetid. 

Hvem er vi?

Presseteknikere

Frank Rasmussen

Frank Rasmussen

Sjælland

Pressere
fr@pmborup.dk
+45 23 99 02 44

Morten Truelsen

Morten Truelsen

Sjælland

Pressere
mt@pmborup.dk
+45 23 99 02 29

Niels Erik Olsen

Niels Erik Olsen

Sjælland

Pressere og smøring
neo@pmborup.dk
+45 23 99 02 46

Jan Jørgensen

Fyn

Pressere
jj@pmborup.dk
+45 23 99 02 45

Niels Truelsen

Jylland

Pressere
nt@pmborup.dk
+45 23 99 02 38

Centralsmøring

Teknik

Kristian Jensen

Kristian Jensen

Sjælland

Smøring, rådgivning og salg
khj@pmborup.dk
+45 25 30 74 99

René Christiansen

Jylland

Smøring
rhc@pmborup.dk
+45 23 99 02 28

Torkil Bladt

Torkil Bladt

Maskiningeniør

tb@pmborup.dk
mobil: +45 23 40 19 07

Teknisk

Ledelsen

Forhandlere

Fredko Oy Ab

Hiekkamäentie 8
01150 Söderkulla
FInland
Tlf. +358 (0)10 839 1200

Pasi Pitkänen

Direkte/Mobil. +358 400 956828
Mail: sales@fredko.com

Har du spørgsmål eller en anden henvendelse?

Du er mere end velkommen til at kontakte os, med dit spørgsmål, søgning om råd og vejledning eller andet.

Vi vil rigtig gerne hjælpe dig og står altid til rådighed!

Ring på

Skriv på

Kontakt formular

* skal udfyldes

Ved at klikke på 'Send' accepterer du at dit navn og mail adresse sendes til os. Vi gemmer ikke oplysningerne efter vi har svaret på din forespørgsel.

Find os

Povl Møllers Maskinfabrik A/S

Kimmerslevvej 3,

4140 Borup

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os med din henvendelse, eller hvis du har spørgsmål.

Povl Møllers Maskinfabrik A/S’s idegrundlag er at servicere dig og din virksomhed indenfor områderne presselinier og centralsmøring. Dertil tilbyder vi også coil linjer, pressetilbehør og bearbejdning af emner i vores maskinpark. Med udgangspunkt i vores faste viden, som vi har opbygget gennem mange års erfaring, fokuserer vi på jeres produktivitet og driftssikkerhed.

Følg os her