POVL MØLLERS MASKINFABRIK A/S

DIN FORETRUKNE SAMARBEJDSPARTNER

Siden 1921 har vi sikret høj produktivitet, optimal ydeevne og lange levetider hos små og store erhverv i en bred vifte af brancher. Vores erfaring er din garanti.  

Hos PMB får du altid en driftssikker og holdbar løsning, der er skræddersyet netop din virksomheds ønsker, behov og krav. Vi står gerne på mål for de løsninger, vi sammen finder. Vi har gennem mere end 100 år opbygget stor viden, erfaring og ekspertise, som vi bringer i spil, når vi rådgiver og vejleder vores kunder. Vores mål er, at du skal mærke en positiv effekt. Vi er derfor først en succes, når du er en succes.  

Struktur, overskuelighed, tilgængelighed og systematik er kendetegnende for vores forretning og et samarbejde med PMB. Vi vil ikke blot være en leverandør. Vi vil være din troværdige samarbejdspartner. Vi ved, at det kræver tillid og resultater over tid. Derfor varetager vi din opgave med største respekt og ydmyghed. Det er din forretning – dit faglige livsværk.  

Vi vil med andre ord sætte et aftryk på jeres effektivitet og bundlinje. Vi ved, at din maskine er omdrejningspunktet for din daglige drift og forretning. Fejlfrit og pålideligt udstyr er derfor afgørende. Vi går derfor den ekstra mil for at jeres produktion og forretning opretholder sin produktivitet, momentum og ydeevne. 

tekniker med presse stoptidsmålinger

Vores værdier

Vores kerneværdier er vores grundlov

Povl Møllers Maskinfabrik A/S’s værdier udtrykker de grundlæggende værdier i firmaet, der er med til at løfte vores faglighed og relationen til vores kunder. PMB’s fem kerneværdier, afspejler vores arbejde, etik, adfærd og professionalitet. Vores værdier består af attributter, der komplementerer og styrker hinanden.

Langvarige relationer

Vi ynder at skabe langvarige og tillidsfulde relationer med vores kunder – både internt og eksternt. 

Kvalitetsprodukter

Vi leverer den kvalitet, der sikrer vores kunder optimerede og effektive produkter, der vil være en pålidelig del af deres virksomhed. 

Personsikkerhed

Vi sætter vores kunders og medarbejderes sikkerhed højt. Sådan sikrer vi en sikker arbejdsplads og mindske skader. 

Gå den ekstra mil

Vi bestræber os på at gå den ekstra mil. Vi sikrer et probat samarbejde og en god service, så vores kunder altid er tilfredse med det udførte arbejde. 

Bæredygtighed

Vi vil være en del af en grønnere og mere bæredygtig fremtid. Derfor har vi stor fokus på brugte pressere og at forlænge deres levetid.