Spåntagende bearbejdning i alle materialer

Ved spåntagende bearbejdning fjerner man materiale ved at tage spåner af. For eksempel når man drejer eller fræser, så bliver det fjernede materiale til spåner.

Spåntagende bearbejdning er en overordnet dreje-, fræse- og boremetode i forskellige afskygninger. CNC-drejning og CNC-fræsning er to former for spåntagende bearbejdning. CNC (Computer Numerical Control) betyder, at den spåntagende bearbejdning i dag typisk foregår fuldautomatisk og computerstyret.   

Povl Møllers Maskinfabrik tilbyder også spåntagende bearbejdning af store emner i alle materialer.

Siden 1920’erne har vi oparbejdet stor erfaring og ekspertise i spåntagende bearbejdning af store emner i alle materialer. Vi udfører fortrinsvist bearbejdning af store emner med små tolerancer i enkeltstyk eller små serier. På vores alsidige maskinfabrik finder du professionelt udstyr til blandt andet drejning, fræsning, planslibning, rundslibning og fortanding.

Spåntagende bearbejdning udført af erfarent personale

En maskine er ikke bedre end personalet, der betjener den. Bearbejdning af emner på Povl Møllers Maskinfabrik udføres af veluddannet personale med mange års erfaring. Hos Povl Møllers Maskinfabrik bearbejder vi alle materialer med største omhu. Vi arbejder typisk med tolerancer inden for få hundrededele millimeter.

Vi bringer vores viden og ekspertise i spil, når vi i samarbejde med dig træffer de bedste valg. Hos os bliver der taget hensyn til de krav, du måtte have til de pågældende emners anvendelsesformål, materialeegenskaber og bearbejdningsmetoder. På den måde sikrer vi, at du altid får den bedste og mest kosteffektive løsning. Vi benytter os af computerstyrede (CNC) processer til spåntagende bearbejdning. Det betyder at vi kan bearbejde emner med meget høj effektivitet og meget lav fejlmargin. 

Professionel rådgivning til dine projekter

Povl Møllers Maskinfabrik står klar med professionel sparring og konkret, teknisk rådgivning til dine projekter. Du er altid velkommen til at henvende dig til os. Vi har til huse i Borup på Sjælland, men vi påtager os opgaver for kunder i hele landet. Vi ser frem til at høre fra dig!  

Spåntagende bearbejdning og CNC-fræsning hos Povl Møllers Maskinfabrik

Har du spørgsmål til spåntagende bearbejdning eller en anden henvendelse?

Du er mere end velkommen til at kontakte os, med dit spørgsmål, søgning om råd og vejledning eller andet.

Vi vil rigtig gerne hjælpe dig og står altid til rådighed!

Ring på

Skriv på

Kontakt formular

* skal udfyldes

Ved at klikke på 'Send' accepterer du at dit navn og mail adresse sendes til os. Vi gemmer ikke oplysningerne efter vi har svaret på din forespørgsel.