CNC-bearbejdning med høj nøjagtighed

Povl Møllers Maskinfabrik tilbyder flere forskellige typer af CNC-bearbejdning på højt niveau

CNC-bearbejdning (Computer Numerical Control) er en
overordnet betegnelse for CNC-drejning, CNC-fræsning og CNC-slibning af materialer.
Når der bliver CNC-bearbejdet, foregår det på en computerstyret maskine, der
eksempelvis drejer, fræser eller sliber. 

CNC-bearbejdning af metaller, det vil sige stål, rustfrit stål og aluminium, programmeres således specifikt til at fremstille emner. Den computerstyrede proces betyder, at man kan fremstille emner med utroligt høj præcision til attraktive priser. 

Povl Møllers Maskinfabrik tilbyder alle tre ovenstående computerstyrede bearbejdningsprocesser, som du kan læse mere om her:

  • CNC-drejning er en proces til fremstilling af aksler eller cylinderformede emner. Et emne spændes op i en drejebænk, hvor emnet drejes, mens der stikkes et stål ind i emnet. Dermed kan geometrien formes på akslen.
  • CNC-fræsning er en proces inden for CNC-bearbejdning, hvor emnet står stille. Det er fastspændt i en skruestik i maskinen, der har en spindel, som der placeres en fræser eller et bor i, der roterer ved en høj hastighed.
  • CNC-slibning sikrer, at man rammer den rette tolerance for emnet, der skal være meget nøjagtigt, det vil sige inden for et par hundrededele millimeter. Desuden rundsliber man for at få en meget fin overflade på emnet.

 

Fordele ved CNC-bearbejdning

Fordelene ved CNC-bearbejdning er talrige. Først og fremmest er processen hurtig, og den høje nøjagtighed ved CNC betyder, at de bearbejdede emner i en serieproduktion, bliver helt ens. CNC giver en særdeles lav fejlmargin og åbner samtidig nye døre for at bearbejde komplekse emner. Da hele processen er automatiseret, giver det mere en fordelagtig kostpris end ved manuel bearbejdning. En yderligere fordel er, at den manuelle håndtering er nedsat til et minimum, fordi CNC gør os i stand til at bearbejde emnerne på én gang.

Vi står klar til at hjælpe med CNC-bearbejdning

På Povl Møllers Maskinfabrik har vi mange års erfaring med alle former for CNC-bearbejdning, og vi løser alle typer af opgaver for vores kunder. Du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning om, hvordan du bedst kommer i mål med netop dit projekt.

CNC-bearbejdning hos Povl Møllers Maskinfabrik

Har du spørgsmål eller en anden henvendelse?

Du er mere end velkommen til at kontakte os, med dit spørgsmål, søgning om råd og vejledning eller andet.

Vi vil rigtig gerne hjælpe dig og står altid til rådighed!

Ring på

Skriv på

Kontakt formular

* skal udfyldes

Ved at klikke på 'Send' accepterer du at dit navn og mail adresse sendes til os. Vi gemmer ikke oplysningerne efter vi har svaret på din forespørgsel.