Presser

PMB tilbyder dig et bredt udvalg af presselinjer

udvalg af presselinjer

PMB Presser

PMB tilbyder dig et bredt udvalg af presselinjer. Vi konstruerer og bygger selv styringer. Det kan være alt fra en lille smøre-timer, til komplette presselinjer med fremføring, retteværk og afviklere eller en styring til manuel kørsel med åbne værktøjer.  Derudover har PMB mange års erfaring i renovering af presser og kan være behjælpelig med renovering både af egne og andre fabrikaters presser. 

Vores veluddannede serviceteknikere bor på Sjælland, Fyn og Jylland, og kører rundt til vores kunder for at lave service på presser. De rejser gerne til Norge, Sverige, Finland, Frankrig, Polen og Litauen eller der, hvor vores kunder er for at hjælpe.

PMB tilbyder både C- og H-presser, og med samarbejdspartnere som Zani, kan vi hurtigt hjælpe dig og finde en presse til dit behov. Klik nedenfor for at læse mere om PMB presser.

presselinjer PMB presser excenterpresse
presselinjer presser excenterpresse

Brugte Presser

Hos PMB tilbyder vi også brugte presser. Vi har mange års erfaring med, at brugte presser skal være gennemgået og opgraderet til den nyeste sikkerhed. De brugte presser kan leveres efter aftale med dig; fuldt fabriks renoveret eller blot lovlige at bruge.

Du kan se vores beholdning nedenfor eller kontakte os direkte, hvis du søger en specifik presse.

 

Coil Linjer

Vi har et samarbejde med Dimeco, der med deres kontinuerlige udvikling af coil linjer har gjort dem til en af verdens største leverandører af coil udstyr til pressemarkedet.

Hos PMB leverer vi fremføringer til ethvert behov. Vi har udstyr i flere varianter, da der er forskellige behov for nøjagtighed og hastighed. Vi tilbyder servofremføringer, tangfremføringer og trådfremføringer. Er du i tvivl om, hvilken fremføring du har behov for, så guider vi dig gerne. 

coil linjer fremføringer
udstøder, presse tilbehør

Presser tilbehør

PMB forhandler næsten alt til presser og presselinjer. Hos Povl Møller tilbyder vi specielle maskinsko, som specifikt er designet til at dæmpe vibrationerne på excenterpresser. Vi tilbyder hydrauliske udstødere, der monteres i krydshovedet på din excenterpresse til udstødning af emner. Dertil forhandler vi MECTOOL friktionstransportører, der enten kan fås som elektriske eller pneumatiske.

"Kend Din Excenterpresse" - Kurt A. Olsens bog

Kend Din Excenterpresse” er en bog om excenterpressens opbygning, dimensionering og korrekte brug. Bogen er skrevet af Kurt A. Olsen, hvis viden om excenterpresser tilskrives hans virke som tidligere teknisk chef hos Povl Møllers Maskinfabrik A/S. Bogen omhandler excenterpresser generelt, men tager udgangspunkt i PMB’s egenproducerede presser.

Denne bog henvender sig primært til excenterpressebrugere med det mest elementære kendskab til excenterpressens virkemåde og anvendelse.

excenterpresse, bog, presse, presser, PMB, PMBorup
Kurt A. Olsens bog om excenterpresser

Har du spørgsmål eller en anden henvendelse?

Du er mere end velkommen til at kontakte os, med dit spørgsmål, søgning om råd og vejledning eller andet.

Vi vil rigtig gerne hjælpe dig og står altid til rådighed!

Ring på

Skriv på

Kontakt formular

* skal udfyldes

Ved at klikke på 'Send' accepterer du at dit navn og mail adresse sendes til os. Vi gemmer ikke oplysningerne efter vi har svaret på din forespørgsel.