Presser med høj ydeevne og driftsikkerhed

Stort udvalg af presseløsninger fra førende producenter.

Presser til ethvert behov

Hos PMB finder du et stort udvalg af pressere til stansning af jern og metal. Vi skræddersyr pressen, så den matcher netop din virksomheds ønsker, behov og krav. Vi ved, at fleksibilitet er afgørende for din forretning. Derfor gør vi en dyd ud af at fremtidssikre din presser, så den bidrager til din produktionslinje nu og fremover. Hos PMB er du garanteret høj maskinydeevne, driftssikkerhed i topklasse og lang levetid på din presser. Det er vores lange kundeforhold og -tilfredshed et bevis på.

Vores udvalg af pressere

PMB Presser

PMB tilbyder et bredt udvalg af presseløsninger. Vi konstruerer og bygger selv styringer efter netop dine ønsker, behov og krav. Det kan være alt fra en lille smøretimer til komplette presselinjer med fremføring, retteværk og afviklere. Det kan også være en styring til manuel kørsel med åbne værktøjer. Vi har mange års erfaring i renovering af presser og reparerer og servicerer både egne og andre fabrikanters pressere.

PMB tilbyder både C- og H-pressere.

presselinjer PMB presser excenterpresse
zani motion master

Zani-presser

Vi samarbejder udelukkende med førende producenter. Derfor har vi nøje udvalgt Zani, der producerer kvalitetsmaskiner med høj ydeevne, driftssikkerhed og lang levetid. Du er med andre ord garanteret en stabil produktionslinje med høj kapacitet mange år frem.

Zani er særligt egnet, hvis du har behov for en ekstra stor presser eller et ekstra langt pressebord.

presselinjer presser excenterpresse

Brugt Presser

Hos PMB finder du også et bredt udvalg af brugte pressere. Vi har mange års erfaring med gennemgang og opgradering af brugte pressere, så de lever op til nyeste sikkerhedskrav. En brugt presser kan leveres efter aftale med dig; fuldt fabriksrenoveret eller blot lovlige at bruge.

Se vores beholdning nedenfor eller kontakt os direkte, hvis du søger en specifik presser.

Coil Linjer

Vi samarbejder med Dimeco – verdens største leverandører af coil-udstyr til pressemarkedet. Derfor leverer vi fremføringer til ethvert behov. Hos PMB finder du udstyr i flere varianter, der matcher forskellige behov for nøjagtighed og hastighed. Vi tilbyder valsefremføringer, tangfremføringer og trådfremføringer. Vi guider dig med glæde, hvis du er i tvivl om, hvilken fremføring du har behov for til din presser.

coil linjer fremføringer
udstøder, presse tilbehør

Tilbehør til presser

Vi er fin totalleverandør og forhandler alt til din presselinje. Hos PMB tilbyder vi for eksempel specielle maskinsko til dine presser. Disse maskinsko er specifikt designet til at dæmpe vibrationerne på excenterpresser, hydrauliske udstødere og MECTOOL-friktionstransportører. Hydrauliske udstødere monteres i krydshovedet på din excenterpresse til udstødning af emner. MECTOOL-friktionstransportører kan fås som elektriske eller pneumatiske.

"Kend Din Excenterpresse" - Kurt A. Olsens bog

Kend Din Excenterpresse” er en bog om excenterpressens opbygning, dimensionering og korrekte brug. Bogen er skrevet af Kurt A. Olsen, hvis viden om excenterpresser tilskrives hans virke som tidligere teknisk chef hos Povl Møllers Maskinfabrik A/S. Bogen omhandler excenterpresser generelt, men tager udgangspunkt i PMB’s egenproducerede presser.

Denne bog henvender sig primært til excenterpressebrugere med det mest elementære kendskab til excenterpressens virkemåde og anvendelse.

excenterpresse, bog, presse, presser, PMB, PMBorup
Kurt A. Olsens bog om excenterpresser

Service og reparation af presser

Vi ved, at driftsstop er dyre. Vores veluddannede serviceteknikere servicerer og reparerer pressere på Sjælland, Fyn og Jylland, hvis uheldet er ude, og din presser er i stykker.

Har du spørgsmål eller en anden henvendelse?

Du er mere end velkommen til at kontakte os, med dit spørgsmål, søgning om råd og vejledning eller andet.

Vi vil rigtig gerne hjælpe dig og står altid til rådighed!

Ring på

Skriv på

Kontakt formular

* skal udfyldes

Ved at klikke på 'Send' accepterer du at dit navn og mail adresse sendes til os. Vi gemmer ikke oplysningerne efter vi har svaret på din forespørgsel.