Presse tilbehør

Maskinsko

Excenterpresser giver ofte generende vibrationer ned gennem gulvet og ud i bygningen. Det er derfor vigtigt at få nogle korrekte maskinsko monteret på pressen. PMB tilbyder specielle maskinsko, som specifikt er designet til at dæmpe vibrationerne fra på excenterpresser.

maskinsko
udstøder, presse tilbehør

Hydraulisk udstøder

PMB tilbyder hydrauliske emne udstødere, der monteres i krydshovedet på din excenterpresse. Fordelen ved en hydraulisk udstøder, fremfor en mekanisk, er at den kan programmeres til, hvornår dine emner skal udstødes.

Transportører

PMB anvender MECTOOL friktionstransportører, der simpelt og effektivt transporterer lokpus eller emner væk fra pressen. Transportørerne fås enten som elektriske eller pneumatiske.

Læs mere på MECTOOLs hjemmeside: https://www.mectool.se/17/4/transportorer/

Transportøre

Har du spørgsmål eller en anden henvendelse?

Du er mere end velkommen til at kontakte os, med dit spørgsmål, søgning om råd og vejledning eller andet.

Vi vil rigtig gerne hjælpe dig og står altid til rådighed!

Ring på

Skriv på

Kontakt formular

* skal udfyldes

Ved at klikke på 'Send' accepterer du at dit navn og mail adresse sendes til os. Vi gemmer ikke oplysningerne efter vi har svaret på din forespørgsel.

Find os

Povl Møllers Maskinfabrik A/S

Kimmerslevvej 3,

4140 Borup

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os med din henvendelse, eller hvis du har spørgsmål.

Povl Møllers Maskinfabrik A/S’s idegrundlag er at servicere dig og din virksomhed indenfor områderne presselinier og centralsmøring. Dertil tilbyder vi også coil linjer, pressetilbehør og bearbejdning af emner i vores maskinpark. Med udgangspunkt i vores faste viden, som vi har opbygget gennem mange års erfaring, fokuserer vi på jeres produktivitet og driftssikkerhed.

Følg os her