Presse tilbehør

Maskinsko

Excenterpresser skaber ofte generende vibrationer ned gennem betonen og ud i hele bygningen. Det er derfor vigtigt at få nogle korrekte maskinsko monteret på pressen. Hos Povl Møller tilbyder vi derfor specielle maskinsko, som specifikt er designet til at dæmpe vibrationerne på excenterpresser.

maskinsko
udstøder, presse tilbehør

Hydraulisk udstøder

Hos Povl Møller tilbyder vi hydrauliske emne udstødere, som monteres i krydshovedet på din excenterpresse. Den store fordel ved en hydraulisk udstøder, fremfor en mekanisk, er at du selv kan programmere præcist hvornår dine emner skal udstødes.

Transportører

MECTOOL fremstiller friktionstransportører som simpelt og effektivt transporterer lokpus eller emner væk fra din maskine. Transportørerne fås enten som elektriske eller pneumatiske.

Læs mere på MECTOOLs hjemmeside: https://www.mectool.se/17/4/transportorer/

Transportøre

Har du spørgsmål eller en anden henvendelse?

Du er mere end velkommen til at kontakte os, med dit spørgsmål, søgning om råd og vejledning eller andet.

Vi vil rigtig gerne hjælpe dig og står altid til rådighed!

Ring på

Skriv på

Kontakt formular

* skal udfyldes

Ved at klikke på 'Send' accepterer du at dit navn og mail adresse sendes til os. Vi gemmer ikke oplysningerne efter vi har svaret på din forespørgsel.

Find os

Povl Møllers Maskinfabrik A/S

Kimmerslevvej 3,

4140 Borup

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os med din henvendelse, eller hvis du har spørgsmål.

Povl Møllers Maskinfabrik A/S’s idegrundlag er at servicere dig og din virksomhed indenfor områderne presselinier og centralsmøring. Dertil tilbyder vi også coil linjer, pressetilbehør og bearbejdning af emner i vores maskinpark. Med udgangspunkt i vores faste viden, som vi har opbygget gennem mange års erfaring, fokuserer vi på jeres produktivitet og driftssikkerhed.

Følg os her