Brugte presser

Købes bedst hos PMB

Med vores brugte presser benytter vi maskinnummeret på pressen, til at finde den oprindelige dokumentation på, hvordan den specifikke presse er produceret. Vi ved dermed også, hvilke opdateringer, der sidenhen er kommet til styring og sikkerhed. Vores lager af reservedele gør, at vi hurtigt har adgang til dele, der skal skiftes. Er der dog en reservedel, som vi ikke skulle have på lager, har vi tegninger og maskinpark således, at vi hurtigt kan fremstille en ny. Eventuelt skal nyt udstyr som valsefremføring eller automatsmøring påbygges. Vi har også mulighed for at male pressen på vores malerværksted, ved ønske fra kundens side. Herefter kommer den til at se ud som ny – Også selvom stativet er over 30 år.

Vores teknikere og ingeniører står for renoveringen, inklusiv slutkontrol efter samme standarder som nye maskiner. Måleskemaer udfyldes som dokumentation på afprøvning. Brugsanvisning der passer til pressen, ajourføres og leveres sammen med pressen, dertil også med oversigt over gængse sliddele.

Efter nærmere aftale installerer vores teknikere pressen, gennemgår pressen med eventuelt ekstraudstyr og sikrer, at pressen er klar til værktøjsafprøvning og produktion. Der kan aftales en plan for serviceeftersyn hvor du også får rabat på originale reservedele.

Søger du en brugt presse kan vi hurtigt finde en til dig. Vi har altid nogle stående og også nogle i kommission. Nedenfor ses vores nuværende beholdning af brugte presser.

Hvis der er nogle, som har interesse, så kontakt os og få et uforpligtende tilbud.

Der tages forbehold for, at billeder eventuelt ikke matcher den beskrevne presse.

Har du spørgsmål eller en anden henvendelse?

Du er mere end velkommen til at kontakte os, med dit spørgsmål, søgning om råd og vejledning eller andet.

Vi vil rigtig gerne hjælpe dig og står altid til rådighed!

Ring på

Skriv på

Kontakt formular

* skal udfyldes

Ved at klikke på 'Send' accepterer du at dit navn og mail adresse sendes til os. Vi gemmer ikke oplysningerne efter vi har svaret på din forespørgsel.