Fremføringsudstyr

Fremføringer

PMB leverer fremføringer til ethvert behov. Vi tilbyder blandt andet servofremføringer, tangfremføringer og trådfremføringer. Er du i tvivl om, hvilken fremføring du har behov for, guider vi dig gerne. Ring og få en uforpligtende snak om dit projekt!

PMMatic

Blandt verdens bedste fremføringer er PMMATIC, der med servostyret valsefremføring, og slørfrie gearkasse, har en fremføringsnøjagtighed på +/- 0,02 mm pr. fremføring! Fremføringen har træk på både over- og undervalsen, som hindre, at materialet skrider. PMMATIC fås også med en masse ekstra optioner, som fx PU-belagte valser, poleret valser, dobbelt gearkasse. Dette sikre, at fremføringen kan opsættes til det aktuelle behov.

Fremføringen anbefales til presser, der kører med følgesnitsværktøjer eller til CNC kørsel.

pmmatic, pressestyring
valsefremføringer, servofremføringer

P/A servo feeder

Er kravene til en valsefremføring knap så store og en lidt større tolerance kan accepteres, tilbyder vi den lidt mere budgetvenlige valsefremføring fra P/A, som er en god all-around fremføring for pladetykkelser op til 2 mm. Fremføringsnøjagtigheden for denne fremføring er +/- 0.05 mm.

P/A er en anerkendt amerikansk producent af kvalitets coiludstyr, og denne fremføring er bestemt ingen undtagelse.

P/A air feeders

Tangfremføringer

PMB tilbyder et stort udvalg af forskellige tangfremføringer fra P/A.

Fremføringerne fås med mekanisk eller elektropneumatisk aktuering. Materialebredder fra 38-300 mm, og fremføringslængde fra 0-305 mm.

tangfremføringer, fremføringsudstyr

Har du spørgsmål eller en anden henvendelse?

Du er mere end velkommen til at kontakte os, med dit spørgsmål, søgning om råd og vejledning eller andet.

Vi vil rigtig gerne hjælpe dig og står altid til rådighed!

Ring på

Skriv på

Kontakt formular

* skal udfyldes

Ved at klikke på 'Send' accepterer du at dit navn og mail adresse sendes til os. Vi gemmer ikke oplysningerne efter vi har svaret på din forespørgsel.