Pressestyringer

Styringer til excenterpresser, fremføringsudstyr og hele presse linjer

PMB konstruerer og bygger selv styringer. Det kan være alt fra en lille smøre-timer, til en komplet presselinje med fremføring, retteværk og afviklere eller en styring til manuel kørsel med åbne værktøjer.

PMB’s forskellige standard styringer, dækker de flestes behov. Har du et særligt behov, skræddersyer vi styringen til dig. PMB tilbyder hjælp til at montere en fremføring på jeres nuværende presse, og sammenbygge fremføringens eksisterende styring. PMB har stor erfaring med at opdatere styringer fra forskellige pressefabrikanter, her kan nævnes: SMV, Haulick Roos, Kaiser, Smeral, Stanko m.m.,  har du en god presse, kan det ofte betale sig at opdatere styringen, fremfor at investere i en ny presse.

Styringer til hånd ilægning

Kørsel med åbent værktøj

Det stiller store krav til pressen, når operatøren kan få hænderne ind i arbejdsområdet. PMB’s styringer har sikkerhedsniveau klasse 4 og performance level PLe, hvor al sikkerhedsstyring er dubleret for at beskytte operatøren mod uheld.

Styringen fås med alm. mekaniske kurvekontakter eller encodere. Ved encodere slipper man for manuelt at skulle stille på kurveskiverne ved ændret slaglængde. Dette gøres hurtigt og nemt med indtastning på styringens HMI (betjeningsskærm).

Styringen er forberedt for sammenkobling med robot.

Skal pressen køre med taktkørsel (lysgitter), er dette naturligvis også en mulighed.

presselinjer presser excenterpresse
meneta kunde m. presser

Styring til automatkørsel af presser

Kørsel med lukkede eller afskærmede værktøjer

PMBs brede sortiment af automatstyringer dækker alt fra enkle budgetvenlige styringer til de mest komplekse styringer til store presser med effektskabe.

Fælles for alle PMB’s styringer er, at sikkerheden er i top, så operatøren kan arbejde trygt ved pressen.

PMB skræddersyer nye styringer ved særlige behov. Har du brug for en styring til din excenterpresse, kan vi helt sikkert hjælpe dig. Kontakt os, og få en uforpligtende snak om jeres projekt.

Tilbehørs styringer

PMB laver små styringer, til smøretimere, styring af den hydrauliske overbelastsikring af pressen. En lille styring kan opgradere den manuelle presse med fremføringsudstyr. Uanset, hvilke udfordringer, eller smarte nye ideer, du arbejder med, så er PMB parat til at hjælpe dig.

Kontakt os, og få en uforpligtende snak om jeres projekt.

Har du spørgsmål eller en anden henvendelse?

Du er mere end velkommen til at kontakte os, med dit spørgsmål, søgning om råd og vejledning eller andet.

Vi vil rigtig gerne hjælpe dig og står altid til rådighed!

Ring på

Skriv på

Kontakt formular

* skal udfyldes

Ved at klikke på 'Send' accepterer du at dit navn og mail adresse sendes til os. Vi gemmer ikke oplysningerne efter vi har svaret på din forespørgsel.